Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
dawno mnie tu nie było,gratulacje mamma84 sliczna laleczka.My od15września mieszkamy w swoim domku przeprowadzka urzadzenie się dzieci i tak leci ze masakra i jeszcze przez jakiś czas bez internetu byliśmy.Pozdrawiam wszystkie kobietki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
dzieki dziewczyny:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
słuchajcie, jak tu jest z hallowen? tylko tam gdzie domki sa to dzieciaki chodza czy w blokach tez?
oprocz cokirekow jest jeszcze cos potrzebne? i ile tych slodyczy dawac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Ania Popardowska
(mlodaart)
Wiking
Cześć Mamusie!

Coś tu strasznie ucichło ostatnio :/ pewnie większość z nas zajęta na wskroś swoimi pociechami?! ;D Sama miałam czas tylko na czytanie, a jak zaczynałam coś skrobać to mój Miś się budził i nie dawał skończyć! Tak w ogóle to dziś kończy 10 tydzień życia i jest najcudowniejszym bobaskiem pod słońcem! (jak każdy maluch dla swojej mamusi! ;P )

gama28 jak tam Twój brzuszek?! (bo coś kojarzę, że chyba masz termin niedługo, lub już jest po?!)

Jak reszta dziewczyn?! Piszcie co tam u Was jak znajdziecie chwilę chętnie poczytam

A tak w ogóle to czy używacie jakiś specjalnych kremów do buzi dla maluszków na zimniejsze dni?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Ania Popardowska
(mlodaart)
Wiking
Ten powyżej to mój Miś!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mój brzuszek rośnie, termin mam za niecałe 4 tygodnie. Powiem wam, że mimo iż jestem coraz starsza i grubsza to stwierdziłam dziś, że całkiem nieźle czuję się w swoim ciele i nawet całkiem nieźle wyglądam, jak na 9 miesiąc ciąży i 80 kg wagi. Mąż mój ostatnio się poprawił i zaczął mnie rozpieszczać wreszcie- codziennie gotuje obiady, a ja mogę trochę pospać. Super!!! Poza tym udało nam się naszą 15-miesięczną córeczkę przeprowadzić do jej własnego pokoju (musiała zrobić miejsce dla nowej dzidzi), zniosła to baaaardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie. Lubi się w swoim pokoiku bawić, lubi tam spać. A ja się cieszę i przygotowuję rzeczy dla kolejnej córeczki.
Co do kremu, to możesz kupić "Kuldekrem" w aptece (ok 70 nok), to nie mniej ni więcej gęsta wazelina. Idealne dla bobasów.
Ja się ostatnio rozpisywałam w innych wątkach, między innymi narzekając na mojego chłopa, ale jak już pisałam, ostatnio się poprawił.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Ania Popardowska
(mlodaart)
Wiking
hehe ;D To świetnie! Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie

Rewelacyjną masz różnicę wieku między dzieciaczkami- sama bym tak chciała, ale wiadomo jak się planuje to wtedy nie wychodzi (choć z pierwszym wyszło, wiięc może i tym razem się uda?!) A mąż pewnie dotarł do Twych postów i dlatego taka zmiana!!! ;P Mój niestety ciąge w pracy siedzi, nawet jak jest w domu ale już za dwa tygodnie jedziemy do PL, więc będzie się musiał nami zająć!!!

Uciekam do dziecka, bo chyba się wyspał przez dzień

Miłego weekedu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mąż właśnie czytał, a teraz sam się rozpisuje
Miłego weekendu i pobytu w Polsce.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ulala gama to u ciebie 4tygodnie a u mnie zaledwie 4dni w czwartek moja kruszynka sie pojawi po drugiej stronie brzuszka ja to tez mam powera jak na moj wysoki stan ciazy, ostatnio z mopem latalam i od zewnatrz okna mylam bo nie moglam ich otowrzyc zeby zrobic to po ludzku sasiedzi jak sie na mnie patrzyli to nie pytajcie

u nas juz wszystko przygotowane.... teraz tylko czekac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
W sumie to dość ciekawie tak wiedzieć kiedy dzidzia dokładnie się urodzi. Ja czekam na razie, chciałabym urodzić wcześniej, ale oby przynajmniej nie przenosić... Właśnie wróciłam z króciutkiego spaceru, parę kroków i takie bóle, że już ledwie wózek wciągnęłam po schodach. Maluszek strasznie napiera.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok